Ajattelin taas jatkaa tätä valtavan suosion saavuttanutta, tieteellisesti täysin aukotonta ja kaikkien uskontokuntien tukemaa informaatiopalstaani. Minä ja te olemme olleet aivan liian kauan erossa toisistamme. Täten ajattelin kirjoittaa  tälle sivulle oikein erityisestä aiheesta, jonka toivottavasti kykenen keksimään salattujen elämien loppuun mennessä.

No niin. Salkkarit meni, ideaa kirjoitukselle ei tullut. Siitä huolimatta ajattelin palvella teitä, hyvät ihmiset, kirjoittamalla tämän tarinan siitä, miten pienistä syistä johtuneet teot saattavat saada kausaliteetin avustuksella merkittävät, jopa järkyttävät, mittasuhteet ilman näkyvää mahdollisuutta niiden peruuttamiseen tai tekojen tekemättömikse tekemiseen, taikka vaihtoehtoisesti suhtautumistapojen muuttamiseen siten, että seuraukset olisi helpompi hyväksyä, parhaimmassa tapauksessa ehkä jopa ottaa oppia tai kyetä hyötymään niistä muilla tavoin. Se mistä teille ajattelin nyt kertoa, on myös jokaisen lukijan omasta harkintakyvystä ja mielenlaadusta kiinni. Asia on itseasiassa jopa niin henkilökohtainen, että ajattelin teitä ja itseäni säästääkseni lopettaa kirjoitelmani tähän ja olla kertomatta siitä yhtään enempää.


Mutta muistakaahan ihmiset, syytä huoleen ei ole. Minä olen tullut takaisin ja todennäköisesti menen samaa vauhtia takaisin pois.