Kun siis nythän on näin että alkoholin käytön vaarallisuudesta aina puhutaan ja meitä nuoria sen käytöstä varoitellaan. Kaikki tämähän perustuu tieteellisesti valheellisiksi todistettavissa oleviin faktoihin. Toisinsanoen valtaväestön alkoholikanta on erittään dogmaattinen, eikä siis missään mielessä relevantti.

Alkoholin positiivinen terveysvaikutus perustuu kahteen eri asiaan. Jo vanha sanonta tietää että "terve sielu terveessä ruumiissa". Otamme aluksi käsittelyymme kohdan "sielu":

Vaikka myöntäisimme alkoholinkäytön terveyshaitat, emme voi milloinaan kieltää sen mielenterveydelle aiheuttamaa hyötyä. Alkoholi ravitsee sielua ja antaa sitä kautta positiivista elämänvoimaa. Mitä tekisimme täysin terveellä ruumiilla, jonka sielu riutuu ravinnonpuutteessa ja tulee lopulta riuduttamaan myös ruumiin? Emme mitään! Näin käyttö on siis perusteltavissa vaikka se fyysiselle terveydelle haitaksi olisikin.

Seuraavaksi tarkastelemme kohtaa "ruumis":

Kaikkihan tietävät etanolin olevan varsin yleinen ainesosa erinäisissä puhdistusaineissa. Miksikö? No koska se puhdistaa! Mitähän tapahtuu kun tällaista puhdistavan vaikutuksen omaavaa ainetta laitetaan esim. viruksia ja bakteereita sisältävään ihmisen vereen? Se puhdistuu! Alkoholihan siis puhdistaa hermostoa, verenkiertoa, ruuansulatusta jne. Selvinpäin kaikki tuntuu yleensä varsin huonolta mikä johtuu elimistön epäpuhtauksista. Alkoholin nauttimisen alettua etanoli hiljalleen tuhoaa näitä epäpuhtauksia, mikä aiheuttaa suurta hyvänolontunnetta ja elämänlaadun parantumista. Juomisen lakattua, yleensä rapulatilassa, nämä epäpuhtaudet taas palaavat elmistöön mikä aiheuttaa suurta tuskaa ja halun jatkaa alkoholin käyttöä.

Olemme siis todistaneet, ettei alkoholinkäytöllä ole mitään tekemistä epäterveellisyyden kanssa. Alkoholin käyttö parantaa sekä omaa, että muiden elämäntasoa ollen täten elämän tärkeimpiä kantavia voimia.

Korkatkaamme pullomme ja huutakaamme: "Terve sielu terveessä ruumiissa!"